1)Posseu tots els ingredients de la crema a la thermomix i programar 15min/90c°/vel 3.
Reservar a la nevera amb un taper i per sobre possar film, amb contacte de la crema perquè no es faci costre.
2)Amb el got net i aixut, possarem el sucre programar 30 seg/vel 5-10.
Afegir les pells de la llimona i la taronja i programar 30 seg/vel 5-10.
3) Afegiu els ous, l'oli, la llet, el llevat i l'anís.4seg/vel 3.
I seguidament2 min/37°c/vel.2.
4) Afegiy la farina i programar 4 seg/vel6.
Seguidament, programar2min/velocitat espiga.
5). Deixarem la massa dins el got de la thermomix amb la tapa oberta pero posada a sobre, 2 hores i també possarem un drap de cuina per sobre, perquè fermenti la massa.
Transcurregut el temps tornarem a tapar la thermomix i programarem, 1 min/velocitat espiga.
AL FORN:
Ens embatumarem les mans d'oli, agafarem la safata de forn i li possarem paper vegetal per sobre, i abocarem la massa, anirem treballant la forma dessitjadala pintarem amb un ou batut, i en una maniga pastissera possarem la crema, anirem fent ratlles horitzontals amb la crema priner cap a la dreta i llavors esquerra, per últim possarem els pinyons i el sucre turrunat amb unes gotes d' anís, la deixarem 15 minuts de repós a fora del forn.
Llesta per fornar 12-15 minuts a 180°c.
En el cas de voler-la fer de nata, ens saltaríem els pasos de la crema, fornariem amb pinyons i sucre, un cop freda obrir-la pel mitg i farcir al gust.
INGREDIENTS PER LA COCA DE ST.JOAN
ResponderEliminarPer la massa:
100 gr sucre
La pell d' una llimona i d' una taronja
2 ous
65 gr oli girasol
30 gr d' anís
30 gr de llevat fresc
460 gr farina
1 ou per pintar
Sucre,pinyons, atmelles, fruites confitates...
Ingredients per la crema:
1/2 l.llet
180 gr sucre
30 gr maicena
3 ous
Sucre vainillat
Pèssic sal.
( la crema la farem un dia abans)
Elaboració:
1)Posseu tots els ingredients de la crema a la thermomix i programar 15min/90c°/vel 3.
Reservar a la nevera amb un taper i per sobre possar film, amb contacte de la crema perquè no es faci costre.
2)Amb el got net i aixut, possarem el sucre programar 30 seg/vel 5-10.
Afegir les pells de la llimona i la taronja i programar 30 seg/vel 5-10.
3) Afegiu els ous, l'oli, la llet, el llevat i l'anís.4seg/vel 3.
I seguidament2 min/37°c/vel.2.
4) Afegiy la farina i programar 4 seg/vel6.
Seguidament, programar2min/velocitat espiga.
5). Deixarem la massa dins el got de la thermomix amb la tapa oberta pero posada a sobre, 2 hores i també possarem un drap de cuina per sobre, perquè fermenti la massa.
Transcurregut el temps tornarem a tapar la thermomix i programarem, 1 min/velocitat espiga.
AL FORN:
Ens embatumarem les mans d'oli, agafarem la safata de forn i li possarem paper vegetal per sobre, i abocarem la massa, anirem treballant la forma dessitjadala pintarem amb un ou batut, i en una maniga pastissera possarem la crema, anirem fent ratlles horitzontals amb la crema priner cap a la dreta i llavors esquerra, per últim possarem els pinyons i el sucre turrunat amb unes gotes d' anís, la deixarem 15 minuts de repós a fora del forn.
Llesta per fornar 12-15 minuts a 180°c.
En el cas de voler-la fer de nata, ens saltaríem els pasos de la crema, fornariem amb pinyons i sucre, un cop freda obrir-la pel mitg i farcir al gust.
BONA REVETLLA!