Receptes

Pròximament noves receptes a la vostra disposició

1 comentario:

  1. INGREDIENTS PER LA COCA DE ST.JOAN

    Per la massa:

    100 gr sucre

    La pell d' una llimona i d' una taronja

    2 ous

    65 gr oli girasol

    30 gr d' anís

    30 gr de llevat fresc

    460 gr farina

    1 ou per pintar

    Sucre,pinyons, atmelles, fruites confitates...

    Ingredients per la crema:

    1/2 l.llet

    180 gr sucre

    30 gr maicena

    3 ous

    Sucre vainillat

    Pèssic sal.

    ( la crema la farem un dia abans)




    Elaboració:

    1)Posseu tots els ingredients de la crema a la thermomix i programar 15min/90c°/vel 3.

    Reservar a la nevera amb un taper i per sobre possar film, amb contacte de la crema perquè no es faci costre.




    2)Amb el got net i aixut, possarem el sucre programar 30 seg/vel 5-10.




    Afegir les pells de la llimona i la taronja i programar 30 seg/vel 5-10.




    3) Afegiu els ous, l'oli, la llet, el llevat i l'anís.4seg/vel 3.




    I seguidament2 min/37°c/vel.2.




    4) Afegiy la farina i programar 4 seg/vel6.




    Seguidament, programar2min/velocitat espiga.




    5). Deixarem la massa dins el got de la thermomix amb la tapa oberta pero posada a sobre, 2 hores i també possarem un drap de cuina per sobre, perquè fermenti la massa.




    Transcurregut el temps tornarem a tapar la thermomix i programarem, 1 min/velocitat espiga.




    AL FORN:

    Ens embatumarem les mans d'oli, agafarem la safata de forn i li possarem paper vegetal per sobre, i abocarem la massa, anirem treballant la forma dessitjadala pintarem amb un ou batut, i en una maniga pastissera possarem la crema, anirem fent ratlles horitzontals amb la crema priner cap a la dreta i llavors esquerra, per últim possarem els pinyons i el sucre turrunat amb unes gotes d' anís, la deixarem 15 minuts de repós a fora del forn.

    Llesta per fornar 12-15 minuts a 180°c.

    En el cas de voler-la fer de nata, ens saltaríem els pasos de la crema, fornariem amb pinyons i sucre, un cop freda obrir-la pel mitg i farcir al gust.









    BONA REVETLLA!

    ResponderEliminar